Voor elke nagelwens een oplossing

Er zijn uiteenlopende kunstnagel behandelingen mogelijk. Van mooie verzorgde witte nagels tot een extravagante uitstraling door middel van nail-art. Dit kan worden toegepast op gelnagels en acrylnagels.

Voor de dames die mooie verzorgde nagels willen maar niet te veel op willen vallen, is er de kleur melk-wit voor een natuurlijke look.

Gelnagels: Kunstnagels op basis van gel

Er zijn twee soorten kunstnagels. Gelnagels of acrylnagels. De keuze tussen gel en acryl hangt af van uw eigen voorkeur.

Voor het plaatsen van gelnagels worden eerst uw handen gedesinfecteerd en uw nagelriemen los gemaakt.
Vervolgens worden de nagels kort gevijld en wordt de glanslaag van uw nagel verwijderd met een zachte vijl.
Nadat uw nagels vetvrij zijn gemaakt worden de door u gekozen tips op uw nagel geplakt.
De tips worden transparant gevijld zodat ze een geheel vormen met uw eigen nagels.
Nu kan de gel op uw nagels worden aangebracht. Dit aanbrengen gebeurt in drie lagen.
Na elke laag moeten de nagels onder een speciale UV lamp om de gel uit te laten harden.
Tot slot worden de nagels in model gevijld en een laatste glansgel aangebracht.

Gelnagels met French manicure is een speciale gelnagel waarbij na het aanbrengen van de tips eerst een smileline op de top van uw nagel aangebracht. Dit gebeurt met een witte gel. Deze wordt ook onder de UV lamp uitgehard alvorens de overige gellagen aan te brengen.

Acrylnagels: Kunstnagels op basis van acryl

De keuze tussen gel en acryl hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Gelnagels zijn flexibeler en acrylnagels zijn steviger. De sterke structuur van acryl maakt het zeer geschikt voor het maken van mooide dunne nagels.

Voordat de nagelstylist met de acryl aan de slag gaat, worden eerst de handen gedesinfecteerd en de nagelriemen terug geduwd. Dit ter voorkoming van infecties en schimmels.
Als het nagelbed te kort is zal er voor het verlengen van de nagel gebruik worden gemaakt van een sjabloon. Anders wordt hiervoor een tip gebruikt.

Nadat uw nagels vetvrij zijn gemaaktk zal de acryl worden aangebracht en met een kwast in de juiste vorm geboetseerd. In tegenstelling met gelnagels is er bij acrylnagels geen UV licht nodig voor het uitharden van de nagel.
Nadat de acryl is uitgehard zulllen de nagels worden gevijld, gepolijst en met nagellak worden afgewerkt zodat u met een tevreden gevoel de nagelstudio verlaat.

Nail-art

Voor iedereen die unieke nagels wil is nail-art de manier om de nagels te versieren.

Voor het versieren kunnen verschillende technieken en materialen worden gebruikt. denk aan het eenvoudig plakken van plaatjes of stempels tot het omtoveren van uw nagels in echte kunstwerken met nagellak, verf of glittters.

Wilt u met uw nagels opvallen, kies dan voor nail-art. Dit geeft net dat beetje exclusiviteit aan uw kunstnagels.

Nailart paars