Laat uw ogen spreken
Wimperextensions

Verleng uw wimpers met wimperextensions

Voor iedereen die een mooie oogopslag wil hebben zijn wimperextensions een aanrader. Wimperextensions is de nieuwste soort wimperverlening overgevlogen uit Hollywood. Met wimperextensions (ook wel kunstwimpers genoemd) heeft u geen mascara meer nodig. U kunt er ook mee zwemmen, ideaal dus voor op vakantie.

Ook voor het vakkundig verlengen van uw wimpers met wimperextensions kunt u in Barendrecht terecht in onze nagelsalon.

Plaatsen van wimperextensions/kunstwimpers
Wenkbrauwen harsen/epileren

Wenkbrauwen harsen of epileren

Wenkbrauwen zijn misschien nog wel meer bepalend voor de uitstraling van je gezicht dan wimpers. Bij uw nagelsalon in Barendrecht kunt u ook terecht voor het harsen of epileren van uw wenkbrauwen.

Epileren is het met behulp van een pincet verwijderen van de haar inclusief haarwortel.
Op deze manier blijft het haar langer weg en komt het niet als een stoppeltje terug. Dit zelfde geldt voor het harsen van de wenkbrauwen alleen dan gebeurt dit door met een spatel wax aan te brengen. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibele substantie die supersnel wordt verwijderd. Op deze manier worden ook de wimperharen inclusief wortel verwijderd.

Wimperextensions, het resultaat

Onderstaande foto geeft u een goed beeld van het resultaat. Aan de linkerkant ziet u wimpers zonder wimperextensions en aan de rechterkant zijn de wimpers verlengd met wimperextensions.

Wimperextensions, voor en na